Jo se, että olet täällä nyt on merkki siitä, että olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Haluamme auttaa sinua innostumaan muutoksesta niin, että innostus jää sinuun pysyväksi, eteenpäin työntäväksi voimaksi, joka auttaa sinut kohti unelmiasi.

Yksilövalmennus

Onko sinulla haitallisia uskomuksia itsestäsi? Pyöriikö mielessäsi negatiivisia ajatuksia, joista et osaa päästää irti? Silloin yksilövalmennus voi olla sinulle isoksi avuksi. Käytän valmennuksieni perustana Richard Bandlerin kehittämiä NLP harjoituksia. NLP (eli Neuro-linguistic programming) vaikuttaa enennen kaikkea alitajuntaasi ja sitä kautta ajatuksiisi itsestäsi, sekä ympäröivästä maailmasta.

NLP on malli siitä, miten ajattelemme ja kommunikoimme ja miten nuo ajatukset vaikuttavat itseen ja muihin ihmisiin. Valmennuksen avulla voit mm. hallita tunteitasi paremmin ja oppia tekemään parempia päätöksiä. Olet oman elämäsi johdossa, et vietävissä.

Mitä valmennuksessa oikein tapahtuu?

Monesti aloitan valmennuksen kartoittamalla tavoitteesi. Kirjaamme ylös asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tämän jälkeen teemme harjoituksia. Harjoitusten aikana sinun ei tarvitse puhua, mikäli et halua. Minun ei myöskään tarvitse tietää, mitä mielessäsi tapahtuu. Ohjaan matkaasi kysymyksillä, joihin voit halutessasi vastata vain itsellesi. Usein valmennuksessa puretaan tiedostamattoman mielen haitallisia uskomuksia, luodaan uusia parempia tilalle, häivytetään mieltä hallitsevia ikäviä muistoja, vahvistetaan positiivisia tunteita ja näin ohjataan mieltä ajattelemaan uudella tavalla. Toisille riittää yksi kerta, toiset tarvitsevat useamman käyntikerran. Esimerkiksi esiintymisjännityksen poistamiseen saattaa riittää yksi harjoituskerta. Se, millaiseksi valmennus muodostuu, on kiinni sinusta. Jokaisella on omanlaisensa toiveet, tavoitteet ja tulevaisuuden haaveet. Valmennus räätälöidään niiden mukaan.

Kenelle? Valmennus sopii heille, jotka ovat valmiita löytämään uusia tapoja ajatella ja toimia. Heille, jotka kokevat tarvitsevansa uusia voimavaroja tai ovat elämässään jonkinlaisessa tienhaarassa ja tarvitsevat apua suunnan valitsemiseen.

Valmennuksella voidaan lieventää stressiä ja unettomuutta. NLP sopii hyvin myös fobioiden poistoon. Menetelmillä saadaan nopeita tuloksia.

Kenelle NLP ei sovi? Heille, ketkä eivät ole valmiita muuttumaan. NLP ei ole myöskään sairauden hoitoa, eikä terapiaa.

Mitä valmennus maksaa? Tyypillisesti yksi valmennuskerta kestää 2 tuntia. Hinta 160€ (sis. alv 24%). Tarjoan ilmaisen puolen tunnin konsultaation puhelimitse. Puhelun aikana voin kertoa lisää valmennuksesta ja vastata kysymyksiisi. Jos meistä molemmista tuntuu siltä, että valmennus voisi auttaa sinua, varaamme varsinaisen ajan.

Mitä asiakkaat sanovat?

”Koen, että valmennuksen myötä useampi elämääni rajoittanut ”lukko” lähti avautumaan. Hakeuduin valmennukseen ensisijaisesti esiintymisjännityksen vuoksi ja siihen sainkin harjoituksista apua. Olen jännittänyt aiemmin muitakin sosiaalisia tilanteita kuten puhelimella soittamista ja ns. auktoritatiivisten henkilöiden kanssa asioimista. Myös nämä tilanteet tuntuvat nykyisin normaaleilta enkä enää jännitä niitä juurikaan etukäteen.

Lähdin hakemaan valmennuksesta myös tyyneyttä. Erilaiset ristiriitatilanteet ihmissuhteissa ovat olleet minulle hieman hankalia, sillä menen helposti ylikierroksille. Valmennuksessa ymmärsin sen, että oma sisäinen puheeni usein ruokkii kiivastumistani näissä tilanteissa. Olen oppinut toimimaan tällaisissa tilanteissa paremmin.

Valmennukseen tullessani olin todella stressaantunut ja ikään kuin hukassa itseni kanssa. Oma tulevaisuus ja tavoitteet tuntuivat epäselviltä. Valmennus selkeytti minulle sitä, mitä haluan sekä elämältä että itseltäni, ja sen myötä stressitaso on laskenut huomattavasti.”

-Noora

”Maarit on uskomattoman tehokas löytämään keskustelemalla juurisyyt käytösmalleihin, jotka haittaavat elämää. Monen elämä on muuttunut merkittävästi parempaan suuntaan muutaman tapaamisen jälkeen. Suosittelen vahvasti näitä valmennuksia.”

-Jussi

”Selkeästi tiedät aiheesta paljon ja osaat valmentaa NLP:n opeilla. Yllätyin, miten jo yhdellä valmennus kerralla moni asia selkiintyi. Se on sinussa tärkeä taito, että olet empaattinen ja hyväksyvä toisia kohtaan, sekä näet ihmisen arvon titteleiden takaa.”

-Tanja