Valmennus

Mitä NLP on? 
(Neuro-Linguistic Programming)
 NLP on taidokas kokonaisuus, jolla voidaan opettaa ihminen ajattelemaan ja toimimaan tavalla, joka tukee hyviin tuloksiin pääsemistä.

NLP pureutuu pintaa syvemmälle ja keskittyy ihmisen sisäisiin ja tiedostamattomiin prosesseihin sekä ajatus- ja uskomusjärjestelmiin. Se on rakenne, miten aivot toimivat ja miten voit ohjelmoida mielesi saavuttamaan todelliset tavoitteesi.

NLP sisältää erilaisia tekniikoita, joita voit hyvin hyödyntää, henkilökohtaisessa elämässä, yritysmaailmassa, sekä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Kenelle? 
Valmennus sopii ihmisille, jotka kokevat tarvitsevansa uusia voimavaroja tai ovat elämässään jonkinlaisessa tienhaarassa ja tarvitsevat apua suunnan valitsemiseen. Kaikille jotka haluavat saavuttaa tavoitteensa, opetella itsensä parempaa johtamista ja elämänhallintaa.

Valmennuksella voidaan myös lieventää stressiä, unettomuutta ja masennusta.  NLP sopii hyvin myös fobioden poistoon. Menetelmillä saadan nopeita tuloksia.

Valmennuksesta hyötyvät eniten ne, jotka uskaltavat kyseenalaistaa juurtuneita käsityksiään ja tarkastella maailmaa uusista kuvakulmista.

Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat muuttaneet elämäänsä ja tehneet unelmistaan totta NLP-valmennuksen avulla. Sitä on käytetty tuloksekkaasti yli 40 vuotta yritysten ja yksilöiden valmennuksissa, joissa huipputulokset puhuvat puolestaan.

Kenelle NLP ei sovi? NLP ei sovi jos kärsit mielisairaudesta, käyt terapiassa tai syöt masennuslääkkeitä. NLP ei ole sairaudenhoitoa eikä terapiaa.

 

Mainokset