Maarit Pihlajaniemi

cropped-minacc88.jpgOlen Richard Bandlerin lisensoiman koulutuksen käynyt NLP Practitioner™. Tavoitteeni on auttaa mahdollisimman montaa saavuttamaan tavoitteensa, olivat ne sitten mitä tahansa.

”Meillä jokaisella on tarina ja meistä jokainen pystyy vaikuttamaan siihen, miten tuo tarina etenee. Pystymme vaikka mihin, kun vain uskomme, että se on mahdollista.” -Maarit

Omaa terveyttäni edistääkseni kiinnostuin siitä, kuinka mieli toimii. Kuinka kokonaisvaltaista hyvinvointia voidaan edistää ja ylläpitää? Kuinka saavutetaan niin fyysinen kuin psyykkinenkin tasapaino? Miten saadaan henkilökohtaista menestystä? Olen käynyt erilaisilla kursseilla, sekä valmennuksissa, etsinyt tietoa inspiroivilta ihmisiltä kuten Anthony Robbins, Kaisa Jaakkola, Hannu Pirilä, Heikki Harju löytääkseni vastauksen. Nyt haluan jakaa sitä tietoa muille.

Puhdas ja terveellinen ravinto ovat lähellä sydäntäni. Uskon täysin ajatukseen, että olemme sitä mitä syömme. Ravinnolla on todella suuri vaikutus ihmisen hyvinvointiin, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja jopa niiden hoitoon. Uskon ravitsemuksen voimaan, mutta myös ihmiseen oman kehon voimaan saavuttaa haluttu tasapaino.

Kuitenkin, vaikka söisit kuinka terveellisesti, liikkuisit säännöllisesti, mutta jos mielesi ei ole tasapainossa, et pääse optimaaliselle tasolle itsesi kanssa. NLP antaa mielettömän hyvät eväät mielen hallintaan. Stressi, unettomuus, väsymys, toivottomuus, tulevaisuuden pelko. Tuttuja tunnetiloja valitettavan monelle nykyään. Omasta kokemuksesta tiedän, miten mieli voi toimia sinua vastaan tai sinun puolestasi. Voit saada itsesi todella huonoon kuntoon tai saavuttaa todella suuria asioita riippuen siitä, mitä itse uskot ansaitsevasi. Haluan auttaa sinua löytämään voiman itsestäsi, jotta voisit elää juuri sellaista elämää, kuin sinä haluat.

Mainokset