wak650x433

 

Miten monesti tulekaan herättyä hieman väsyneenä ja stressaantuneena uuteen päivään. Herätyskellon torkkua on tullut taas painettua useamman kerran. Kahvikuppi kädessä sitä hortoilee työpisteelle viikonloppua odottaen.

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuisi, jos muuttaisit tarkoituksella mielentilaasi?  Vihaiset ihmiset ehtivät olla vihaisia, surulliset surullisia, stressaantuneet stressaantuneita. Miten paljon aikaa ehdit käyttämään ollen iloisessa mielentilassa? Entä innostuneessa? Mitä tapahtuisi, jos aloittaisit päiväsi tietoisesti uudella tavalla?

Jos ruokit mieltäsi jollain hyvällä joka päivä, saat hyvän ajallaan lisääntymään itsestään. Päiväsi alkaa mukavammin, stressi helpottaa ja nukut paremmin.

Jos et saa itseäsi motivoitumaan muutokseen, mieti, mitä hyvää muutoksesta voisi seurata sinulle? Entä läheisillesi? Entä mitä haittaa siitä voisi olla? Jospa aamulla sanoisitkin itsellesi: ”Ihana herätä. Tästä tulee hyvä päivä!” Alkaisiko päivä silloin paremmin?

Voit opettaa itsesi olemaan turhautunut, stressaantunut ja ärtynyt. Voit myös opettaa itsesi olemaan rentoutunut, hyväntuulinen ja innostunut. Et voi vaikuttaa siihen, mitä tulee ulkopuolelta, mutta voit päättää, miten siihen suhtaudut.

Epäiletkö vieläkin, että tämä ei ole mahdollista? Tee näin:

  1. Etsi roolimalli, joku joka jo nyt elää näin.
  2. Tutki, miten hän tekee sen.
  3. Ota mallia!  🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s